Prijsvraag Fairyland

Maak kans op een Fantastische prijs

Iedere maand heeft Fantasyshop Fairyland een prijsvraag waarin we 1 van onze fantasy artikelen verloten onder de juiste inzenders. Iedereen uit binnen of buitenland mag meedoen om kans te maken op de prijs. Aan het eind van iedere maand maken we de winnaar bekend, je krijgt als winnaar ook bericht van ons.


 

Juli 2018, Pixies

Sinds eind September 2017 zijn we ook groothandel van de woodland pixies.
Pixies, ontworpen door Anthony Fischer, zijn kleine elf achtige wezentjes die in bossen en huizen rondom bossen wonen. Pixies werken hard en doen ook graag een klusje voor je in ruil voor iets te eten. De beeldjes zijn gemaakt van polystone, een mengsel van gemalen steen en kunsthars.

Vraag voor de maand juli 2018
Pixies worden vroeger ook in de Efteling verkocht, naast een serie andere kleine wezentjes. Wat is de andere serie die de Efteling vroeger verkocht en er momenteel nog steeds een attraktie van staat?

Vul de prijsvraag in en maak kans op de Pixie op de uil t.w.v.
€ 26,95. De prijsvraag sluit op 1 augustus 2018

 


Maak kans op een setje latex Elfenoren

 

Naam
Woonplaats
E-mail
Antwoord
   
 

Antwoord prijsvraag van juni 2018:
Vorige maand vroegen we hoe de huidlijm heeft die bij de latex elfenoren wordt meegeleverd, het juiste antwoord is Mastix.. De elfenoren t.w.v. € 14,95 is gewonnen door Marilyne Troquay uit Grace-Hollogne in Belgie, Marilyne krijgt van ons bericht


Banner Aktie Fairyland:
Heb je een eigen website of faceboek pagina en wil je naast de maandelijkse prijsvraag ook iedere maand kans maken op een waardebon van € 25,00 die je in onze winkel in Helmond kunt besteden? Kijk dan hier voor meer informatie over onze banneraktie.Terug naar de Homepage

Fantasyshop Fairyland beschikt over een grote collectie Sieraden, Spellen, Middeleeuwen Keding, New Age artikelen, Wierook en Fantasy Beeldjes.
Problemen met bestellen of heeft u een vraag? Stuur ons dan een mailtje.
Bezoek ook eens onze winkel in de Kerkstraat 48 in Helmond