Prijsvraag Fairyland

Maak kans op een Fantastische prijs

Iedere maand heeft Fantasyshop Fairyland een prijsvraag waarin we 1 van onze fantasy artikelen verloten onder de juiste inzenders. Iedereen uit binnen of buitenland mag meedoen om kans te maken op de prijs. Aan het eind van iedere maand maken we de winnaar bekend, je krijgt als winnaar ook bericht van ons.


 

September 2018, Kalenders

We hebben weer 2 nieuwe kalenders van Anne Stokes voor het jaar 2019.
Het woord kalender is afgeleid van het Latijnse woord kalendae, dit was de eerste dag van de maand in de Romeinse tijdrekening.
Egypte had al erg lang een kalender gebaseerd op 365 dagen, De voorlaatste gedaante van de Romeinse door Julius Caesar ingevoerde kalender werd aanvaard als officiële kalender van de kerk, was gebaseerd op een jaar van 365,25 dagen met een schrikkeldag iedere vier jaar. Het zonnejaar is echter iets korter.

Vraag voor de maand september 2018
Wat gebeurt er met de 0,25 dag (of te wel 6 uur) die we per jaar over hebben in een zonnejaar?

Vul de prijsvraag in en maak kans op de Anne Stokes kalender 2019 t.w.v. € 14,95. De prijsvraag sluit op 1 oktober 2018

 

 


Maak kans op een setje latex Elfenoren

 

Naam
Woonplaats
E-mail
Antwoord
   
 

Antwoord prijsvraag van augustus 2018:
Vorige maand vroegen we wat de titels is van het 2e deel van de Nederlands talige Munchkin versie. Het juiste antwoord is De zwakken geslacht. De Nederlans talige munchkin versie t.w.v. € 14,95 is gewonnen door maaike beld uit Saasveld op Zoom, Maaike krijgt van ons bericht


Banner Aktie Fairyland:
Heb je een eigen website of faceboek pagina en wil je naast de maandelijkse prijsvraag ook iedere maand kans maken op een waardebon van € 25,00 die je in onze winkel in Helmond kunt besteden? Kijk dan hier voor meer informatie over onze banneraktie.Terug naar de Homepage

Fantasyshop Fairyland beschikt over een grote collectie Sieraden, Spellen, Middeleeuwen Keding, New Age artikelen, Wierook en Fantasy Beeldjes.
Problemen met bestellen of heeft u een vraag? Stuur ons dan een mailtje.
Bezoek ook eens onze winkel in de Kerkstraat 48 in Helmond