Prijsvraag Fairyland

Maak kans op een Fantastische prijs

Iedere maand heeft Fantasyshop Fairyland een prijsvraag waarin we 1 van onze fantasy artikelen verloten onder de juiste inzenders. Iedereen uit binnen of buitenland mag meedoen om kans te maken op de prijs. Aan het eind van iedere maand maken we de winnaar bekend, je krijgt als winnaar ook bericht van ons.


 

Augustus 2017, Keltisch Kruis

Een Keltisch kruis is een Latijns kruis met een cirkel rond het snijvlak van kruispaal en kruisbalk. Het is het karakteriserend symbool van het Keltisch christendom en het is een samenvoeging van het christelijk kruis met een heidens zonnewiel. In landen als Ierland, Schotland en Wales komen Keltische kruizen veelvuldig voor en worden ze puur als cultureel-religieus symbool beschouwd.

Vraag voor de maand augustus 2017
Uit welke landengroep komt het zonnewiel oorspronkelijk vandaan?

Vul de prijsvraag in en maak kans op St. Columba`s Cross uit de Celtic Sorcery collection t.w.v. € 21,50 De prijsvraag sluit op 1 steptember 2017

Win een Amy Brown Cup Fairy
 

Naam
Woonplaats
E-mail
Antwoord
   
 

Antwoord prijsvraag van juli 2017:
Vorige maand vroegen we wat een Wisent voor een dier is, het juiste antwoord was een eenhoevige Bison. Een drinkhoorn met houder t.w.v. € 19,90 is gewonnen door Katja van Wanrooij uit Vlissingen. Katja krijgt van ons bericht.


Banner Aktie Fairyland:
Heb je een eigen website, hyves, myspace of faceboek pagina en wil je naast de maandelijkse prijsvraag ook iedere maand kans maken op een waardebon van € 25,00 die je in onze winkel in Helmond kunt besteden? Kijk dan hier voor meer informatie over onze banneraktie.Terug naar de Homepage

Fantasyshop Fairyland beschikt over een grote collectie Sieraden, Spellen, Middeleeuwen Keding, New Age artikelen, Wierook en Fantasy Beeldjes.
Problemen met bestellen of heeft u een vraag? Stuur ons dan een mailtje.
Bezoek ook eens onze winkel in de Kerkstraat 48 in Helmond