Maroma Wierook

Encens d' Auroville Wierook stokjes

Maroma wierook is samengesteld met 100% natuurzuivere etherische oliŽn, vermengd met precies voldoende organische harsen om de geur vast te houden, om het Ďvervliegení tegen te gaan. Uitsluitend de beste en puurste ingrediŽnten zijn gekozen; het bevat dan ook geen dierlijke producten. Aan elk facet van de vervaardiging wordt de uiterste zorg besteed; van de kunst van het met de hand rollen van de stokjes door de plaatselijke ambachtslieden, het mengen van de oliŽn tot en met het met de hand verpakken in handgeschept kringlooppapier. Encens dí Auroville is een hele aangename wierook. Ontdek zelf hoe Encens dí Auroville de atmosfeer verbetert, de lucht zuivert en verfrist. De pure, natuurlijke etherische oliŽn veroorzaken een aangenaam gevoel van welbevinden, van innerlijke rust en evenwicht.

De wierook is overgezet naar onze nieuwe website:  www.fantasyshop-fairyland.nl


Gebruiksaanwijzing:
Steek het wierookstokje aan en wacht tot het puntje roodgloeiend is. Blaas dan het vlammetje uit en laat het stokje verder gloeien. Plaats het stokje in een wierookhouder en let erop dat er geen as op een brandbaar oppervlak kan vallen. Waarschuwing: Laat nooit brandende wierook onbeheerd in huis achter!


Terug naar Wierook

Liever via iDeal betalen? bezoek onze nieuwe website: www.fantasyshop-fairyland.nl


Fantasyshop Fairyland beschikt over een grote collectie Sieraden, Spellen, Middeleeuwen Keding, New Age artikelen, Wierook en Fantasy Beeldjes.
Problemen met bestellen of heeft u een vraag? Stuur ons dan een mailtje.
Bezoek ook eens onze winkel in de Dorpsstraat 66 in Aarle-Rixtel