Prijsvraag Fairyland

Maak kans op een Fantastische prijs

Iedere maand heeft Fantasyshop Fairyland een prijsvraag waarin we 1 van onze fantasy artikelen verloten onder de juiste inzenders. Iedereen uit binnen of buitenland mag meedoen om kans te maken op de prijs. Aan het eind van iedere maand maken we de winnaar bekend, je krijgt als winnaar ook bericht van ons.


 

Maart 2019, Harry Potter

I.v.m. de voorbereiding op de verhuizing van onze winkel van Helmond naar Aarle-Rixtel zijn we afgelopen maand niet aan een nieuwe prijsvraag toegekomen. Voor de maand maart hebben we weer een nieuwe gemaakt. Sindskort zijn er boosterpacks leverbaar van Harry Potter, deze bevat langwerpige verzamelkaarten. Door de symbolen op de rand van de kaarten kunnen verzamelaars ze gebruiken voor verschillende soorten spelletjes. Naast de kaarten hebben we ook verzamelalbums waarin je 140 kaarten kunt bewaren.

Vraag voor de maand maart 2019
Hoeveel kaarten zitten er in een booster?

Vul de onderstaande prijsvraag in en maak kans op een album + 5 boosters twv € 9,95
De prijsvraag sluit om 1 april.

 

Maak kans op een setje Harry Potter kaarten

 

Naam
Woonplaats
E-mail
Antwoord
   
 

Antwoord prijsvraag van januari 2018:
Vorige maand vroegen we wat de naam was van het afgebeelde Feary Glen elfje. Het juiste antwoord is "Jonquilla". Het beeldje t.w.v. € 19,95 is gewonnen door Tamara Marcelis uit Tilburg, Tamara krijgt van ons bericht.


Banner Aktie Fairyland:
Heb je een eigen website of faceboek pagina en wil je naast de maandelijkse prijsvraag ook iedere maand kans maken op een waardebon van € 25,00 die je in onze winkel in Helmond kunt besteden? Kijk dan hier voor meer informatie over onze banneraktie.Terug naar de Homepage

Fantasyshop Fairyland beschikt over een grote collectie Sieraden, Spellen, Middeleeuwen Keding, New Age artikelen, Wierook en Fantasy Beeldjes.
Problemen met bestellen of heeft u een vraag? Stuur ons dan een mailtje.
Bezoek ook eens onze winkel in de Kerkstraat 48 in Helmond